ISPARTA / EĞİRDİR - Mustafa Çetinkaya İlkokulu

May

''Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli '' Yeni Müfredat Taslağı Kamuoyunun görüşüne açıldı. Milli Eğitim Bakanlığı internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli yeni müfredat taslağı '' https://gorusoneri.meb.gov.tr ''adresinden kamuoyunun görüşüne açıldı.

Şbt

Türkçe öğretmenlerimizin yürüttüğü 32 şair 32 şiir projesi kapsamında ilkokul öğrencilerimizin de katılımıyla birbirinden güzel şiirler dinleyicilerle buluştu.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Dönem  sonu etkinliklerinde bugün öğrencilerimiz duvara el baskısı ve turnuvalarla eğlenmeye devam ettiler.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında öğrencilerimiz bilmeceler,yarışmalar ve şarkılarla gün boyu eğlendiler.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftasında öğrencilerimiz önce okul kermesine katıldı. Ardından en sevdiğini paylaş etkinliği ile sevdikleri bir oyuncağın önce hikayesini anlattılar ardından birbirlerine hediye ettiler.Gün sonunda da spor yaparak eğlendiler.

Ara

Okulumuz 3. sınıf öğrencileri öğretmenleriyle birlikte postaneye giderek uzaklarda bulunan sevdiklerine mektup gönderme etkinliğini gerçekleştirdiler.

Ara

Okulumuz Din Kültürü Öğretmeni Mahmut MEMİŞ tarafından  öğrencilerimizin Filistin halkının yaşadığı zulme karşı duyarlı olmaları için çalışmalar düzenlendi.

Kas

Okulumuz bahçesinde gerçekleştirilen düzenleme çalışmaları dahilinde futbol sahası ve satranç oyun alanı öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur.Emeği geçen herkese  başta Isparta İl Özel İdaresine teşekkürü bir borç biliriz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılına özel hazırlanan okul panomuz, emeği geçenlere teşekkür ederiz

Ekm

Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle gerçekleştirilen ''Cumhuriyet Koşusu''nda dereceye giren öğrencilerimizi tebrk ederiz.

Ekm

BAKANLIĞIMIZIN EMRİYLE OKULUMUZDA VELİ-ÖĞRETMEN GÖRÜŞME GÜNLERİ PERŞEMBE GÜNÜ OLARAK BELİRLENMİŞTİR.

Tem

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Tüm şehitlerimizin Ruhu şad olsun.

DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN HUZUREVİ ZİYARETİMİZ

Kas

"Maskeni Tak, Farkındalık Yarat!"